Начин на приготвяне
Ще започнем с кората. Първо, ще разбием яйцата в купа и ще добавим захар.
Разбийте яйцата поне 5 минути. Следващото нещо, е да добавим водата, брашното и бакпулвера и да продължим бъркането.
Накрая изсипете рома, разбъркайте и е готово за печене.
Поставете върху намазнена хартия за печене и изсипете сместа и печете на 180°C за 15-20 минути.
През това време правим пълнежа. На тиган на слаб огън загрейте сладката заквасената сметана.
Когато почти е завряло, изсипете нескафето и шоколада и свалете от котлона. Разбъркайте, докато шоколадът се разтопи.
Пандишпана намажете с плънката и навийте вкусното сладко руло.
Оставете да се охлади и стегне. Нарежете на желаните размери и се насладете на този чуден десерт.