Начин на приготвяне
Разбийте всички продукти за разкошните тарталети с кухненски робот.
Готовото тесто прехвърлете в найлонов плик и го оставете на студено в хладилника за час.
За рецептата за тези плодови тарталети използвайте широки форми за тарталети.
Разпределете тестото по стените и дъното на формите, като притиснете добре.
Сипете във всяка сурови бобени зърна и печете около 12 мин на 180°C.
След това извадете сладките кошнички и махнете бобените зърна.
За крема за тарталети разбъркайте до хомогенност маскарпонето и домашното сладко от боровинки.
Напълнете тарталетите с чийз крема.
С помощта на пош шприцовайте розички от разбитата белтъчна смес, за да станат красиви нашите веган тарталети.
Можете да ги обгорите с готварска горелка за крем Брюле по желание.
От крема ще ви остане, за да може да декорирате после и чиниите при поднасянето.
Приятен апетит с тези тарталети с боровинков крем!