Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Домашен пастет от риба тон

Домашен пастет от риба тон

VecaVeca
Мастър Шеф
296842k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Домашен пастет от риба тон
Снимка: Veca
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Бързо приготвен пастет от риба тон - идеален за гости или за вечер пред телевизора със зеленчукови пръчици."

Необходими Продукти

  • риба тон - 240 г
  • лук - 1/2 глава
  • черен пипер - на вкус
  • зехтин - 50 мл или постен маргарин
  • зехтин - 4 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете рибата тон и я сложете в чопър (или блендер).

Добавете лука, черния пипер, постния маргарин или зехтин и блендирайте.

След това добавете зехтина, солта и блендирайте всичко в чопъра (докато се блендира на ситно, така че рибният пастет да стане като купен пастет).

Намажете пастета върху хляба и се насладете на прекрасния вкус.

Съвет: Здравословен и вкусен домашен пастет от риба тон.

В същото време се подготвя много бързо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: