Салата с арпа фиде

22/02/2018
"Ароматна салата с арпа фиде, която лесно може да се превърне в лека вечеря или обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 154
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете арпата според указанията на опаковката. Изцедете от водата и докато е топла смесете с консервата риба тон.

Разбъркайте добре, за да може да поеме арпата от мазнината и да не се слепи.

В купа нарежете салатата, като канапе. В центъра сложете арпата. Нарежете лука на полумесеци и поръсете с царевицата.

Подредете маслините. Поръсете със сол, олио/зехтин и по желание може да сложите няколко капки оцет балсамико.

Забележка: Ако не желаете оцет им друг вариант, който също е много вкусен. Смесете всички продукти без мазнината и разбъркайте с няколко лъжици майонеза.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар