Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пуешка супа»Супа от карфиол и броколи с пуешко бутче

Супа от карфиол и броколи с пуешко бутче

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451452k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Супа от карфиол и броколи с пуешко бутче
Снимка: Lenka
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Ако още не сте я направили, не забравяйте да опитате супата от карфиол и броколи с пуешко бутче. Сигурна съм, че ще бъде чест гост в менюто ви."

Необходими Продукти

  • моркови - 2 бр.
  • карфиол - 500 г
  • броколи - 500 г
  • вода - 1.5 л
  • бульон - 1 кубче
  • магданоз - 1/2 ч.л.
  • чесън - 1/2 ч.л. на прах
  • пуешки бут - 1 бр.
  • къри - 1/2 ч.л.
  • ябълков оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете обелените моркови, карфиол и броколи, пуешкото бутче и бульона в литър и половина вода, в дълбока тенджера.

Когато се свари, извадете бутчето и оставете да се охлади. След като се охлади, обезкостете месото и го върнете в тенджерата.

Добавете ябълковия оцет, кърито и чесъна на прах и варете вкусната пуешка супа още няколко минути. Към края поръсете с прясно нарязан магданоз.

По желание добавете сол и черен пипер към супата с броколи.

Варете още пет минути и супата от карфиол и броколи с пуешко бутче е готова за сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: