Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Ципура с чесън и магданоз на скара

Ципура с чесън и магданоз на скара

Ципура с чесън и магданоз на скара
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Поднесете вкусната ципура заедно със свежа салата или картофки за гарнитура"

Необходими Продукти

  • ципура - 4 бр. филета
  • зехтин - 5 с.л.
  • чесън - 4 скилидки
  • черен пипер
  • магданоз - връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибните филета и ги овкусете със сол и черен пипер.

Сложете ги на скарата с кожата нагоре.

В малка купичка смесете зехтина, нарязания на ситно магданоз и предварително пресования чесън.

Обърнете печената риба и я намажете с помощта на силиконова четка с тази смес.

Допечете ципурите и ги поднесете заедно със свежа салата или картофки за гарнитура.

Ципурата с чесън и магданоз на скара е много вкусна.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: