Печено свинско с ябълков сос

25/11/2013
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 195
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и посолява. Завива се с листа от киселата зелка, залива се с мазнината и се запича във фурната.

Когато е почти готово, се махат зелевите листа и се допича. Когато хване коричка, месото се изважда и се полива с предварително приготвения сос от настърган хрян, оцет, настъргани ябълки и кисело мляко.

Хрянът е по-добре да се настърже от предишния ден. подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Антония
Антония
19.12.2013 15:53
Това някой пробвал ли го е ?Има ли нещо специално при соса ?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв