Книжен кебап

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Книжен кебап2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг (филе)
  • гъби - 250 г
  • лук - 5 глави
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • масло - 125 г
  • лютеница - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и се нарязва на хапки. Към него се добавят нарязаните гъби, лук, черният пипер, лютеницата, чубрицата и виното.

Разбърква се добре, покрива се и се оставя за едно денонощие в хладилник.

Върху хартия за печене се разстила сместа, добавя се нарязаното на парченца масло. Кебапът се увива плътно в хартията и се пече в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
53
41
34
20
10
Дай твоята оценка: