Начин на приготвяне
Измийте всяка тиквичка, отрежете краищата на тиквичките, без да ги белите и нарежете по дължина на дебелина около 3 до 5 мм.
Разбийте яйцата и ги подправете със сол, черен пипер и чили.
Изсипете пълнозърнестото брашно, нишестето, царевичното брашно и сусама в по-дълбока чиния и разбъркайте.
Сипете олиото в тигана, за да го загреете.
Оваляйте тиквичките първо в сухата смес, след това във влажната. Повторете процедурата - след мократа смес се поставя в сухата и след това в мократа.
Сложете тиквичките в сгорещено олио и запържете от двете страни.
Поставете пържените тиквички върху салфетка, за да попие излишното олио.
Панираните тиквички с пълнозърнесто брашно са готови.