Пълнено Свинско Бонфиле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
08/12/2019
"Когато обичате месото, ще държите да е приготвено по най-добрия начин - ето го и него - сочно пълнено бонфиле! Да ви е сладко!"
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 426
  • Преглеждания за месеца224
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Свинско

Начин на приготвяне

Смесете млякото, смляното телешкото и свинско месо. Добавете натрошеното сирене, стафидите, натопената в прясно мляко среда на филията хляб, яйцето, нарязания на ситно чесън, стрития карамфил, канелата, малко черен пипер и сол. Омесете добре.

Направете разрез в свинското бонфиле, като дълбочината им трябва да е 2/3 от дебелината от филето.

Напълнете дупките с приготвената смес. Завържете с конец и сложете месото в тавичка. Намажете го със зехтин, поръсете със сол и черен пипер и печете около 90 минути в предварително загрята фурна до 180 градуса.

Запържете до златисто ситно нарязания лук в 2 лъжици зехтин. Добавете отделения при печенето на свинското сос, бялото вино и бульона. Варете, докато сместа остане наполовина.

Нарежете пълненото печено свинско и го полейте със соса.

Пълнено Свинско Бонфиле - само за ценители!

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-24%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар