Начин на приготвяне
Пресейте брашното и оформете кладенче в средата му. Вътре сипете всички посочени продукти за тестото.
Постепенно замесете меко тесто, покрийте го и оставете да почине 20-тина минути.
Късайте от готовото тесто топчета, които са с големината на малко орехче.
Сложете хартия за печене в тава и наредете топчетата.
Загрейте фурната на 180 градуса и печете меденките до получаване на приятен загар.
Издълбайте ги още топли.
Към трохите от меденките сипете пудрата захар, смлените орехи и омекналото масло. Разбъркайте и сипете прясното мляко.
Напълнете меденките с ореховия крем и ги слепете две по две.
Разтопете шоколада и топнете слепените сладки в него, след това оваляйте леко в кокосовите стърготини или орехите.
Слепените меденки с крем са готови.