Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 170 градуса.
Поръсете размразените вишни с лимоновия сок, поръсете със захар и нишестето, разбъркайте и оставете настрана.
В голяма купа смесете брашното със захарта, добавете бакпулвера и солта, разбъркайте и натиснете кубчетата масло, с вилица или с пръсти, докато се раздробят.
Добавете горещата вода и комбинирайте всички съставки за сладкиша с вишни.
Разбъркайте още веднъж вишните и ги поставете в намазана с масло тава.
С лъжица вземете получената маса тесто и я разпределете върху вишните, така че да са напълно покрити.
Поръсете коблера с още малко захар и печете в предварително загрята фурна за около 45 минути до златистокафяво.
Моят коблер с вишни е страхотен!