Панирани свински флейки

Панирани свински флейки
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Панираните свински флейки поднесете с подходяща гарнитура"

Необходими Продукти

  • свински бут - 500 г
  • бира - 1 к.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 5 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете и оформете свинските флейки. Начукайте месото между фолио и поръсете с риган, сол и черен пипер.

Оставете за половин час. Разбийте яйцата в купа, добавете брашното и бирата и разбъркайте получената каша.

Сипете олио в дълбок тиган. Потопете месото в панировката и пържете свинското от всяка страна.

Отцедете върху хартия.

Сервирайте панираните свински флейки с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: