Риба магданозлия

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
02/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 315
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива, нарязва и се поръсва с черния пипер. Оставя се за един час на студено. В половината мазнина и малко вода се задушава нарязаният магданоз.

Добавя се рибата, нарязаният чесън и малко вода. Посолява се и се оставя да се задуши. Когато рибата е готова, се изважда и се нарежда в чиния.

Магданозеният сос се подправя с лимоновия сок, червения пипер и останалата мазнина. С него се залива рибата и се гарнира с маслините. Сервирайте с гарнитура по избор.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар