Начин на приготвяне
Първата стъпка е да разбиете яйцата и да отделите жълтъците и белтъците. Разбийте белтъците със захарта.
Когато битите белтъци станат твърди, добавете жълтъците, продължете да разбивате. Леко налейте вода, като разбърквате.
Накрая добавете брашното и бакпулвера, какаото и разбъркайте с кухненски робот.
Поставете хартията за печене и изсипете сместа. Печете на 200 °C. Когато кората се охлади, направете кръгчета с чаша.
Разбъркайте брашното в 150 мл мляко. Оставете млякото да се свари с 2 с.л. захар и ванилова захар.
Когато млякото започне да кипи, изсипете кашата от брашно и мляко и гответе като пудинг. Масата трябва да е много гъста.
Когато плънката се охлади, добавете маргарина със стайна температура, малко лимонов сок и 7 супени лъжици пудра захар. Разбъркайте с миксер, докато всички се комбинират и всички бучки изчезнат.
Вземете един кръг, който предварително сте изрязали от кората, върху него сложете чаена лъжичка с пълнеж, сгънете в другия кръг и намажете пълнежа с ножа върху тортата и наоколо. След това оваляйте отстрани сладките пастички в кокос.
Разтопете шоколада в сладката сметана. Поставете малко шоколад върху всяка капачка.