Начин на приготвяне
За тези любими соленки сложете сухите съставки в купа и разбъркайте добре, за да се хомогенизират.
След това добавете водата и зехтина. Разбъркайте и разпределете сместа върху хартия за печене, която сте поставили предварително в тава с размери 40/40 сантиметра.
Печете на средно ниво в загрята на 180 °C фурна.
Печенето при тази температура отнема около 35-40 минути.
След това намалете градусите на 150 и печете още 20 минути.
Изключете фурната и оставете тавата вътре за около 1 час.
След това извадете тавата от фурната и начупете блата за крекери на малки парченца.
Ако искате крекерите да са с еднаква големина и форма, можете да ги разрежете с ножица или нож за пица.
Съхранявайте вкусните крекери в плътно затварящ се буркан за няколко дни.
Приятен апетит с тези безглутенови крекери без млечни продукти и яйца!