Начин на приготвяне
Разрежете месото, като правите надлъжни и напречни разрези. Върху него подредете нарязаните моркови и печурки, покрийте с резени бекон. Сложете стръковете лук в средата на месото. Поръсете с двата вида пипер, чубрица и сол.
Завийте месото като роле, направете малки прорези по неговата повърхност и пъхнете вътре парченца моркови. Поръсете го с чубрица, сол и двата вида пипер. Прибавете магданоза и завийте ролето в алуминиево фолио.
Прехвърлете го в тавичка, в която има 2 пръста студена вода и печете във фурна, предварително загрята на 220 градуса.
Разтопете маслото. Разбъркайте добавете брашното и бялото вино. Разбърквайте енергично и налейте бульона. Поръсете със сол и черен пипер.
Нарежете готовото роле, полейте всяка порция със соса и сервирайте с гарнитура по избор.