Начин на приготвяне
Почистваме пилешките сърца, измиваме и ги подсушаваме с кухненско руло.
Вземаме съд, в който сипваме соевия сос, балсамовия оцет, меда, ригана и черния пипер.
Всичко това разбъркваме добре и към получената марината прибавяме пилешките сърца, оставяме да се мариноват за 2 часа.
Обелваме и нарязваме лука.
Поставяме тиган с олио на котлона и оставяме да се сгорещи. Добавяме лука и отцедените пилешки сърца.
Запазваме маринатата и не я изхвърляме.
Оставяме да се запържат за кратко, след което изсипваме маринатата.
Похлупваме тигана и оставяме да се задушат пилешките сърца за около 25-30 минути.
Изстискваме сока от лимона и заливаме биреното мезе.
Маринованите пилешки сърца с мед и лук са готови.