Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки Рула»Пандишпаново руло с маскарпоне и сладко от моркови

Пандишпаново руло с маскарпоне и сладко от моркови

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7466k2k4k
Пандишпаново руло с маскарпоне и сладко от моркови
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 3
12/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"В дъждовните дни няма нищо по-хубаво от чаша ароматно кафе и парче от това пандишпаново руло"

Необходими Продукти

  • за блата
  • яйца - 4 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • маскарпоне - 1 кутийка за намазване
  • сладко от моркови - за намазване
  • пудра захар - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете продуктите за блата.

Разстелете равномерно върху хартия в тавичката за печене.

Печете сладкото руло на 180 °C до порозовяване.

Намажете със сладкото от моркови и маскарпоне и навийте.

Плънката е по желание - сладко, маслен крем и т.н.

Когато изстине, поръсете с пудра захар и поднесете пандишпановото руло с маскарпоне и сладко от моркови.

Източник: Zornitza Petrova - Българските ястия и рецепти

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Много го обичам!
Ъ
Бъдете здрави!!! Ммм....
23.05.2022 18:49