Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свинско с гъби и домати на тиган

Свинско с гъби и домати на тиган

Свинско с гъби и домати на тиган
Снимка: Тодоринка Бернардова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
2
"Свинско на тиган, което приготвяме с удоволствие всеки път"

Необходими Продукти

  • пържоли - 2 бр. свински
  • гъби - 200 г
  • домати - 4 бр.
  • праз - 1/2 бр.
  • захар - 1 ч.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • дафинов лист
  • босилек
  • магданоз
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и ги запечайте леко на грил тиган и от двете страни.

Запържете гъбите и праза в дълбок тиган.

Добавете след няколко минути доматите и подправките.

Отгоре сложете пържолите и затворете тигана с капак.

Гответе пържолите с гъби до готовност.

Сервирайте ги още топли.

Свинското с гъби и домати на тиган е страхотна идея за обяд или вечеря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: