Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Рулца»Месни руладини с елда и гъби в руски стил

Месни руладини с елда и гъби в руски стил

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Месни руладини с елда и гъби в руски стил1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
180 мин.
Порции
4
"Много вкусна и лесна рецепта за крехки свински руладини с ароматна плънка"

Необходими Продукти

  • свинки пържоли - 4 бр. по избор
  • гъби - 300 г
  • елда
  • сол
  • черен пипер
  • чесън - скилидки
  • подправки - пресни
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите начукваме с чукче, овкусяваме със сол и черен пипер.

В мазнина си запържваме няколко гъби, поставяме от гъбите в рулцата, настъргваме по-една скилидка чесън, поръсваме с малко елда и слагаме нарязани пресни подправки.

Навиваме месото на рулца, може да го закрепите с конец.

В дълбок тиган си запържваме свинските руладини от двете страни, покриваме с капак и готвим за около 50 минути на тих огън.

Изваждаме рулцата, добавяме в тигана елда, запържваме, овкусяваме, добавяме вода, нарязаните гъби и поставяме рулцата върху елдата, готвим под капак свинските рулца до готовност, ако е необходимо, добавяме още вода.

Поднасяме месни руладини с елда и гъби в руски стил поръсени с пресни подправки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Admin
Admin
Къде трябва да са руладините тук? Защото освен една бърканица друго се не вижда на снимките?
08.11.2021 20:01