Начин на приготвяне
На дъното на самите гювечета слагаме малко от маслото и плочка от саламуреното сирене.
Върху него поставяме резен от домата.
Поръсваме с чубрица.
Отгоре върху доматения резен поставяме всички топени сирена, нарязани на плочки.
Отново резен домат и поръсваме с чубрица.
Върху тях нарязваме кашкавал. Почистваме гъбите и тях нарязваме на четири и поставяме отгоре.
Чукваме отгоре по едно яйце, поръсваме отново с чубрица.
Поставяме капачето на гювечето и пъхаме във фурната ястието с гъби.
Печем до готовност на яйцето.
Гювечетата с гъбки и кашкавал са апетитни и ароматни. По желание може да добавите към тях домашна наденичка или друго по избор.