Печено агнешко бутче с кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
17/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 558
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава се и се поръсва с червения пипер и солта. Слага се в тава и се намазва с маслото и нарязаните домати.

Налива се малко вода и се пече в умерена фурна. Ако има нужда, се долива още вода. Когато месото е готово, се наръсва с настъргания кашкавал. Сервира се студено, нарязано на филийки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар