Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Печено агнешко»Печено агнешко бутче с кашкавал

Печено агнешко бутче с кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Печено агнешко бутче с кашкавал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • агнешко бутче - 2 кг
  • кашкавал - 120 г
  • домати - 5 бр.
  • масло - 50 г
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава се и се поръсва с червения пипер и солта. Слага се в тава и се намазва с маслото и нарязаните домати.

Налива се малко вода и се пече в умерена фурна. Ако има нужда, се долива още вода. Когато месото е готово, се наръсва с настъргания кашкавал. Сервира се студено, нарязано на филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: