Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Златен царевичен хляб с яйце в хлебопекарна

Златен царевичен хляб с яйце в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Златен царевичен хляб с яйце в хлебопекарна3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
6
"Думите са излишни за този царевичен хляб"

Необходими Продукти

  • вода - 200 мл
  • яйца - 1 бр.
  • захар - 1 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • бяло брашно - 350 г
  • сол - 1 ч.л.
  • царевично брашно - 150 г, фино
  • суха мая - 1 пак. от 7 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се слагат в съда на пекарната.

Първо е водата, след това яйцето, захарта и олиото.

След това бялото брашно, солта, царевичното и солта.

Включва се на основна програма за бял хляб.

След като се изпече златният царевичен хляб с яйце в хлебопекарна, се слага на решетка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: