Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Яхнии»Свинско с картофи в тенджера под налягане

Свинско с картофи в тенджера под налягане

Свинско с картофи в тенджера под налягане
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Честичко си приготвяме това свинско с картофи, защото е много, много вкусно"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 300 г
  • картофи - 5 бр.
  • целина - 1/2 стрък
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • червени чушки - 1/2 бр.
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • чубрица
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на големи парчета.

Нарежете лука, моркова, чушката и целината на дребно.

Сипете 3 с.л. олио в голяма тенджера под налягане и запържете в него нарязаното на хапки месо.

Добавете след това зеленчуците и ги пържете за няколко минути.

Овкусете с подправките и добавете доматеното пюре.

Налейте вода, за да покриете продуктите.

Затворете вкусната яхния с капак и я оставете да заври.

Оставете я след това 15 минути и я изключете.

Свинското с картофи в тенджера под налягане е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: