Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Кебап от свинско месо с домати

Кебап от свинско месо с домати

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Кебап от свинско месо с домати1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г (от бута)
  • олио - 3 с.л.
  • лук - 4 глави
  • домати - 7 бр
  • наденица - 150 г (варена)
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на хапки, които запържвате в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. След 10 минути подправяте с черен пипер и сол и прибавяте обелените и настъргани домати.

Слагате нарязаната наденица и задушавате 10 минути. После прехвърляте ястието в тавичка, наливате виното и запичате 15 минути в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: