Чорба от агнешки чревца

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
20/12/2013
"Вие намерете кой да почисти агнешките чревца, а приготвянето на чорбата оставете на нас - пръстите ще си оближете "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 947
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обръщате внимателно червата, измивате ги добре и сплитате на плитка. Пускаме плитките във вряща вода до побеляване.

Изливате водата, а червата нарязвате на дребно заедно с месото, което ще направи супата по-богата. Нарязвате на дребно лука и чесъна и ги запържвате в маслото до порозовяване.

Прибавяте нарязаните чревца и брашното, след това доматеното пюре. Разбърквате и наливате необходимото количество вода. Посолявате и оставяте чорбата да поври. Накрая прибавяте ситно нарязания джоджен.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар