Чорба от агнешки чревца

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
820
2k
20/12/2013
"Вие намерете кой да почисти агнешките чревца, а приготвянето на чорбата оставете на нас - пръстите ще си оближете "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 898
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Агнешка Супа

Начин на приготвяне

Обръщате внимателно червата, измивате ги добре и сплитате на плитка. Пускаме плитките във вряща вода до побеляване.

Изливате водата, а червата нарязвате на дребно заедно с месото, което ще направи супата по-богата. Нарязвате на дребно лука и чесъна и ги запържвате в маслото до порозовяване.

Прибавяте нарязаните чревца и брашното, след това доматеното пюре. Разбърквате и наливате необходимото количество вода. Посолявате и оставяте чорбата да поври. Накрая прибавяте ситно нарязания джоджен.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар