Начин на приготвяне
Изваждаме тестото за пица 15 минути, преди да започнем да работим с него. Разгъваме го, разрязваме веднъж в средата по дължина и два пъти по ширина, така че да се получат 6 квадрата.
В купа смесваме нарязаното пиле, моцарелата, ригана и ½ чаша сос маринара. Разбъркваме добре.
Разпределяме сместа между всеки от шестте квадрата тесто за пица, като я поставяме в долния ъгъл на тестото. Внимаваме по краищата да няма плънка.
Разбиваме заедно яйцето и млякото, след което намазваме двата ръба на тестото най-близо до пълнежа. Сгъваме празната страна на тестото върху плънката и много здраво защипваме двете парчета тесто заедно.
Поставяме всяка от затворените пици в тава, застлана с хартия за печене, след което го намазваме отгоре с разбитото яйце и го поръсваме с пармезан. Правим малък прорез в горната част на всеки джоб.
Печем джобчетата в предварително загрята на 180 °C фурна за около 20 минути или докато станат златисти.
Изваждаме джобчетата с пилешко от фурната и ги сервираме с останалата ½ чаша сос маринара.