Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети по унгарски

Спагети по унгарски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Спагети по унгарски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • червен лук - 1 глава
  • брашно - 2 с.л.
  • олио - 4 с.л.
  • бульон - 500 мл (от кубче) месен
  • салам - 100 г
  • спагети - 350 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и задушава в олиото. Добавя се брашното и се залива с бульона.

Когато се сгъсти, се добавя нарязаният салам. Спагетите се сваряват в подсолена вода и се сервират, гарнирани със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: