Гювечета по унгарски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Гювечета по унгарски1 / 2
18/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Пък за знаете унгарските баби какви вкусни гювечета правят ..."

Необходими Продукти

  • сирене - 200 г
  • шунка - 200 г, може и хамбургски салам
  • кашкавал - 200 г
  • масло - 80 г
  • яйца - 2 броя
  • лук - 4 с.л. скълцан
  • люти чушки - 4 броя
  • бульон - 1 кубче, по избор
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на намазнени гювечета разпределете лука, отгоре резени сирене, по едно цяло парче шунка, настърган кашкавал и маслото.

Поръсете с червен пипер, натрошен бульон, отстрани забодете по 1 люта чушка и сложете гювечетата да се пекат за 15-20 минути на умерена фурна. Преди да извадите от фурната полейте гювечетата по унгарски с разбитите с малко вода яйца и запечете за още няколко минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ирена
Ирена
Както се вижда от рецептата гювечетата се запичат на умерена фурна, което обикновено означава 170-18- градуса.
12.08.2013 10:46
ботура
ботура
Да бяхте споделили на колко градуса се пече
03.08.2013 18:53