Агнешка супа магданозлия

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
06/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо940
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Агнешка Супа

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на дребно, а магданозът се накълцва. Запържват се в олиото. Добавя се брашното и се залива с водата. Месото се нарязва на малки парченца и се слага в супата.

Посолява се и се оставя да ври на слаб огън. Когато месото е почти готово, се добавя оризът.

Когато всичко се е сварило напълно, супата се застройва с яйцето и млякото. Подкиселява с оцета и се поръсва с черния пипер.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-18%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар