Агнешка яхния

15/09/2014
"Това е от онези яхнии, за които всеки мечтае да опита - плътна, ароматна и толкова вкусна"
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 644
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчиствате месото, нарязвате го на хапки, изпържвате го в мазнината и го изваждате. В същата мазнина задушавате зеления лук с брашното и разреждате с топла вода.

Посолявате, поръсвате с червения пипер, сипвате ситно накълцаните домати, оставяте да закъкри и връщате месото.

Малко след това слагате морковите, нарязани на кръгчета, целината, нарязана на малки кубчета, нарязаните гъби, граха и лукчетата (обелени, но цели).

Оставяте ястието да ври на тих огън, докато всички продукти омекнат. Преди поднасяне поръсвате с магданоз и черен пипер.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар