Картофи по индийски
Indian Style Potatoes

Картофи по индийски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Картофи по индийски1 / 3
25/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Ароматни картофки, приготвени с изобилие от подправки в най-добрите традиции на Индийската кухня"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио леко запържваме счукания чесън, джинджифила, кориандъра и куркумата. Прибавяме картофите, нарязани на малки кубчета и нарязаната парченца шунка. Разбъркваме. Заливаме с водата, в която е разтворен бульона. Захлупваме.

След 15 - 20 минути отхлупваме и оставяме на слаб огън до изпаряване на водата. Изсипваме готовите картофи в чиния.

Заливаме със сока от лимона и поръсваме със ситен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
41
31
21
10
Дай твоята оценка: