Картофи по индийски

Картофи по индийски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Картофи по индийски1 / 3
25/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
"Ароматни картофки, приготвени с изобилие от подправки в най-добрите традиции на Индийската кухня"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио леко запържваме счукания чесън, джинджифила, кориандъра и куркумата. Прибавяме картофите, нарязани на малки кубчета и нарязаната парченца шунка. Разбъркваме. Заливаме с водата, в която е разтворен бульона. Захлупваме.

След 15 - 20 минути отхлупваме и оставяме на слаб огън до изпаряване на водата. Изсипваме готовите картофи в чиния.

Заливаме със сока от лимона и поръсваме със ситен магданоз.

Рейтинг

5 8
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: