Агнешка курбан чорба с пресечени яйца

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
07/08/2014
"Изпитана рецепта от съкровищницата на Българската кухня - ароматна агнешка крубан чорба със застройка от пресечени яйца "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 275
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на парчета, които се сваряват в подсолена вода.

Пяната, която се образува при варенето, се премахва. Лукът се нарязва и се запържва в мазнината.

Добавят се доматеното пюре, лютите чушки и червеният пипер. Запръжката се разрежда с бульон и се сипва в чорбата.

Добавят се нарязаните картофи и оризът. Когато се сварят, се добавят разбитите яйца, за да се пресекат и да се сварят на конци. Поръсва се с джоджен.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар