Агнешка спаначена супа

02/02/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 973
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, момицата и булото се нарязват на парчета, заливат се със студена вода и се слагат да се варят. Добавя се лукът, нарязан на ситно и запържен, както и доматеният сок.

Посолява се и се оставя да къкри на среден огън. Когато месото е почти готово, се добавят оризът, нарязаният спанак, чубрицата и джодженът.

Готовата супа се застройва с разбити в киселото мляко яйце, сол и черен пипер и се подправя с лимонов сок.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Илияна Димова
Благодаря за рецептата, супата е много вкусна ! Сложих малко повече доматен сок и се получи с прекрасен вкус, не съм готвила агнешка супа със сок от домат, сложих даже малко повече , Доволна съм много от резултата !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв