Млечен гювеч с агнешко месо и зелен лук

Марина НордМарина НордНовак1219
06/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 218
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции и се запържва в олиото, заедно с нарязания лук, червения пипер и доматеното пюре, размито в малко вода.

Прехвърля се в гювеч, посолява се и се залива с гореща вода. Пече се на силна фурна. Когато месото стане готово, се поръсва с черния пипер и нарязания магданоз.

Залива се с киселото мляко, в което са разбити яйцата и брашното. Пече се до зачервяване на заливката.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар