Млечен гювеч с агнешко месо и зелен лук

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
06/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 626
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции и се запържва в олиото, заедно с нарязания лук, червения пипер и доматеното пюре, размито в малко вода.

Прехвърля се в гювеч, посолява се и се залива с гореща вода. Пече се на силна фурна. Когато месото стане готово, се поръсва с черния пипер и нарязания магданоз.

Залива се с киселото мляко, в което са разбити яйцата и брашното. Пече се до зачервяване на заливката.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Похапвай си вкусно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар