Агнешки котлети по италиански

Марина НордМарина НордНовак1219
07/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 866
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 6 бр.
  • масло - 100 г
  • кашкавал - 150 г настърган
  • галета - 80 г
  • свинска мас - за пържене
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се начукват и се натриват с черен пипер и сол. Потапят се в разтопеното масло и след това в кашкавала.

После се потапят в разбитото яйце, пак в кашкавала и най-накрая в галета.

Пържат се в загрята мас от двете страни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар