Агнешка плешка по касапски

19/04/2014
"Кой знае най-добрите рецепти за агнешко, ако не касапинът! Каним ви да се възползвате от споделената му тайна рецепта и да я запазите само за вас, а хапването споделете с приятели "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 596
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • агне - ¼ предната част с вътрешностите
  • масло - 100 г
  • пресен лук - 1 връзка
  • магданоз - ½ връзка
  • джоджен - ½ връзка
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вътрешностите се измиват и нарязват на малки парченца. Към тях се добавят нарязаните на ситно магданоз, джоджен и червеният пипер.

Поръсва се със сол и черен пипер и се разбърква. С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото. Зашива се и месото се поръсва с черен пипер и сол.

Залива се с разтопеното масло и се запича на силна фурна. При нужда се долива вода.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар