Великденско агнешко с лапад

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3235k
Великденско агнешко с лапад1 / 2
18/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
8
"За тези, които обичат агнешкото да е сочно и със сосче, възползвайте се от тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на порции. Нарежда се в тава и се посолява. Залива се с гореща вода.

Добавя се половината масло и се запича в умерена фурна. По време на печенето месото се полива със соса и се обръща.

Лападът се нарязва и се задушава на слаб огън в останалото масло. Добавя се оризът и 3 чаши вода.

Посолява се. Яйцата се разбиват с млякото и се добавят към ориза. С тази смес се покрива месото и се запича до пълна готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: