Пикантна рибена чорба по градинарски

IvankaIvanka
Новак
252
319
925
25/01/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 829
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рибена Чорба

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме, нарязваме и посоляваме рибата.

Приготвяме смес от настърганите домати, натрошената или ситно нарязана мащерка, изцедения сок от лимона и черен пипер - на вкус.

Заливаме рибата със сместа и я оставяме да престои половин час.

Нарязваме на дребно лука, морковите и целината и ги сваряваме до омекване, заедно с лютите чушки и олиото в подсолена вода.

Прибавяме парчетата риба и варим чорбата още 20 минути.

Поднасяме рибената чорба поръсена с черен пипер и с резенчета лимон.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар