Начин на приготвяне
Картофите се сваряват с кората в подсолена вода. От момента на завиране - 20 минути, картофите са сварени.
Сварените картофи, краставичките, морковите, шунката, 3 яйца се нарязват на ситно, прибавя се майонезата и солта и се разбърква до пълното хомогенизиране.
Сглобяването е въпрос на личен избор и фантазия, както и декорацията.
В ринг с диаметър 22 см сложих 1/2 от сместа, намазах с крема сирене, отгоре сложих другата половина от сместа. Загладих добре, отстраних ринга и декорирах.
Аз сложих в еднократен пош с накрайник звезда крема сирене Финландия и шприцовах розички.
По средата и по външната част поръсих настърган кашкавал.
Маслинките и прошутото наредих отгоре, яйцето разрязах на две, половината настъргах, а другата част използвах за център вкусната солена торта.
Бон Апети с нашата перфектна солена торта!
Дони Ники
Коментари