Сос от патладжани с чесън

22/01/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 004
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Цялата повърхност на патладжаните се надупчва с вилица и се слагат в тава за печене.

Пекат се около час или докато омекнат. Вътрешната им част се издълбава и се намачква с вилица.

Добавят се чесънът, таханът, лимоновият сок и солта. Украсява се с магданоз и се сервира с препечен хляб.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар