Сладко червено цвекло

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
02/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 108
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеното цвекло се вари в подсолена, вряща вода около 30 мин. Лукът също се вари в подсолена и вряща вода около 5 мин.

След като се свари цвеклото се обелва, нарязва и се запържва с маслото, водата, оцета и захарта около 5 мин.

Сервира се в подходяща чиния за сервиране, като по средата му се слага лукът.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Атанасова
Много изискано ястие!
0
0