Начин на приготвяне
Морковът се обелва и измива. Нарязва се на еднакво дълги лентички.
Тиквичката се измива добре. Нарязва се на филийки със същата дължина като на морковите. Всяка от филийките се нарязва на лентички.
Лукът се почиства и измива. Нарязва се на лентички със същата дължина като на другите зеленчуци.
Заешкото месо е предварително сварено и се накъсва на заешки мръвчици.
В тенджерата се слага олио да загрее.
Морковите и тиквичките се запържват. Морковът отпуска много приятен цвят за бульончето на супата.
Добавя се около 1 литър гореща вода. Добавят се зеленчуковия бульон и зеления лук. Добавят се соевия сос и заешкото месо. Разбърква се.
Вари се до желаната хрупкавост на зеленчуците. Котлонът се изключва.
Изсипват се подправките на нудлите.
Добавят се и нудлите, като се покриват добре, за да се накиснат в заешката супа.
След 3 минути заешката супа с нудли е готова за консумация.