Начин на приготвяне
Лятно, свежо и много вкусно предложение за бишкотена торта.
Пригответе, първо, крема, като в студено прясно мляко смесете с крем ягода и бъркате с миксер, докато сгъсти.
Добавете заквасена сметана и пудра захар, отново се разбърква на вкусен крем.
В йена редите един ред бишкоти, топени за секунди в прясно мляко, отгоре покривате с част от крема и тук-там плодове от сладкото.
Наредете 3-4 реда или докато свършат продуктите и измажете с малко разбита сладкарска сметана.
Оставете в хадилника за час-два, после редите половинки череши и шприцовате кремче като розички.
С чаена лъжичка се поръсват със сос от сладкото и оставяте тортата с череши 1 нощ да стегне.
Нарежете и хапнете, страхотна вкусна бишкотена торта с череши!
Добър апетит!