Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Хляб с маслини и орехово песто в хлебопекарна

Хляб с маслини и орехово песто в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Хляб с маслини и орехово песто в хлебопекарна
Снимка: Яница Николова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
5
"Една нетрадиционна рецепта за хляб в хлебопекарна"

Необходими Продукти

  • вода - 170 мл
  • брашно - около 320 г
  • суха мая - 1 пакетче 
  • захар - 1 с.л.
  • олио - 4 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • маслини - 3 с.л. , нарязани на ситно
  • орехово песто - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на пекарната се слагат водата, захарта, маята, олиото, брашното, солта.

Включва се на основна програма 3 часа, средно тъмна кора. При звуковия сигнал за добавки се слагат маслините и пестото към тестото за хляба в хлебопекарна, ако стане много меко, се прибавя лъжица брашно.

След като приключи програмата, готовият хляб се изважда на решетка да се охлади.

Хлябът с маслини и орехово песто в хлебопекарна предизвиква апетита!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: