Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет от нахут

Пастет от нахут

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Пастет от нахут2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • нахут - 400 г (консервиран)
  • чесън - 2 скилидки
  • лимонов сок - 4 с.л.
  • тахан - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът, без да се отцежда, се пасира до гладка смес заедно с тахана, чесъна и лимоновия сок.

Сервира се с препечен хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

тук съм случайно
тук съм случайно
Това се нарича хуммус и е много вкусно :)
11.03.2014 18:09
3
знаещ
знаещ
това се нарича сос тахини и не се яде намазан на такива филии
10.03.2014 20:10
1