Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Плосък хляб»Бърз плосък кето хляб

Бърз плосък кето хляб

Бърз плосък кето хляб
Снимка: Кристиан Александров
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"И 2 питки от този кето хляб да изядете, няма от какво да се притеснявате. Намажете го с масло и се радвайте, че сте на диета"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • белтъци - 2 бр.
  • извара - 100 г
  • крема сирене - 50 г
  • чедър - 50 г настърган
  • сол - 2 щипки хималайска
  • куркума - 2 щипки
  • шарлан - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и белтъците с миксер на пухкав крем.

Добавяме изварата, крема сиренето, куркумата, солта и половината от шарлана.

Отново разбиваме за 1 минута. След това сипваме настъргания чедър и разбъркваме на ръка.

Намазваме тефлонова тава с останалия шарлан и изсипваме сместа вътре.

Загряваме фурната на 250 °C и печем за около 25 минути до зачервяване.

Изваждаме нашия кето хляб и го оставяме да се охлади и да се стегне за поне 5-6 часа преди консумация.

Бързият и вкусен плосък кето хляб е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Виждан Ахмед
Виждан Ахмед
Изглежда чудесно!
10.07.2022 07:51