Паламуд със зехтин на скара

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
24/02/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 240
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и я нарежете на порции. Посолете я и я намажете с обилно количество зехтин.

Поставете паламуда на скарата и печете до готовност.

Поднесете с резени лимон и стръкове магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар